Prebujanje pomladi {Superfit}

February 21, 2016


Naj pokažem nekaj fotografij čudovitih družinskih trenutkov iz narave, ki se prebuja v pomladanskih barvah. Za nami je prečudovit konec tedna, poln družinskega uživanja, prebujanja spominov, dela na vrtu in potepanja po naravi. Kakšen užitek je pobegniti takole v samoto! 
Iskali in našli smo nekaj ptičjih gnezd, kar je spodbudilo hčerko, da je še sama nabirala najrazličnejše naravne materiale za izdelavo gnezd. Hodila je po goščavi in nabirala razne posušene trave, listje in palice. Na poti ob vodi nas je spremljal mlad labod, s katerim je delila svoj košček kruha. Želela se je sezuti in preizkusiti vodo, za kar pa je bilo še premrzlo, zato je zabredla vanjo kar v čevljih. 

Zimski čevlji Superfit so še vedno aktualni, so zelo veliko v uporabi in, razen malo umazanije, ki se z lahkoto odstrani, ne kažejo sledi ponošenosti, tudi prav nič niso premočili, kljub večkratnem čofotanju po vodi in globokih lužah. Z njimi smo zelo zadovoljni.

Z mojo zadnjo objavo Superfitk zato sklenem venček petih objav v letošnji zimski sezoni, ko smo mame blogerke preizkušale obutev Superfit. Mislim, da smo naš model Husky preizkusili v zelo raznolikih razmerah in vsakokrat se je obnesel fantastično, zatajil ni niti enkrat. Smo že od samega začetka strastni uporabniki Superfitk tudi v ostalih letnih časih (če malo pobrskate po starih objavah, jih boste prav gotovo našli), tako kot smo že imeli tudi njihove copatke, sandale itd. in nad nobenim njihovim izdelkom nismo bili razočarani, zato jih z vsem srcem priporočam vsem, ki so v  dvomih, katere čevlje naj kupijo. Mi jih bomo zagotovo še kdaj :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ta objava je nastala v sodelovanju s Salonom obutve Obuta noga.

V Salonu obutve Obuta noga v Ljubljani se najde velika izbira kvalitetne obutve za malčke in odrasle, prav tako pa imajo v ponudbi tudi krasne in kvalitetne športno-elegantne torbe, vsekakor se jih splača obiskati, pa tudi zaposleni so zelo prijazni  :)

Morda ti bo všeč še

0 comments

Smo tudi na Facebooku :)