Peskovnik z blatom {Superfit}

January 30, 2016

Naš vrt je trenutno v januarju brez snega ves umazan, blaten, leden in hladen in poln zaplat trave, pomešane z blatom.
Ker je za klasičen peskovnik z mivko še kar malo prezgodaj in premrzlo, a se je hčerkica vseeno ogrela za igro v njem, smo naš peskovnik priredili za blatno zabavo. Napolnili sva ga s peskom in zemljo in prinesla sem ji še veliko posodo z vodo, lopatke in razne plastične posode. Delala je blatne potočke in jezera in uživala v packanju in čofotanju po blatu. 

Roke je tako zanimivo pomakati v blatne luže in tudi čevlje, njene superfitke je v blatu dodobra umazala, ampak smo jih potem brez težav očistili, tako da se je obnesel tudi ta preizkus zimske obutve v sodelovanju s Salonom obutve Obuta noga. Žal je letošnja zima s snegom zelo skopa, pa vendar vreme, vlažna in mrzla tla na offroad pohodih in pri takšnih blatnih igrah še niso primerna za spomladanske čevlje. Sedaj imajo v Obuti nogi naš model Superfitk kar krepko znižan, vsekakor jih priporočam :)_________________________________________________________________

Ta objava je nastala v sodelovanju s Salonom obutve Obuta noga.

V Salonu obutve Obuta noga v Ljubljani se najde velika izbira kvalitetne obutve za malčke in odrasle, prav tako pa imajo v ponudbi tudi krasne in kvalitetne športno-elegantne torbe, vsekakor se jih splača obiskati, pa tudi zaposleni so zelo prijazni  :)

Morda ti bo všeč še

0 comments

Smo tudi na Facebooku :)