Na snegu { Superfit }

January 10, 2016

Letos smo, kljub majhni količini snega, snežne dni dodobra izkoristili. Nismo se posluževali kakih velikih izletov in smučarskih podvigov, ampak smo pa bili precej veliko zunaj in za mene je to, če vzamemo v obzir, da imamo pri hiši dojenčka, že dovolj, da temu rečem dobro izkoriščena zima. Včasih so zime v pravem (sneženem) pomenu besede trajale kar nekaj dolgih mesecev, tale letošnja nekajdnevna zima, s snegom in vsem kar se spodobi, pa je bolj tako tako :)  

Za velikega snežaka, snežni brlog in sankalnico na vrtu smo porabili toliko snega, da ga je na vrtu skorajda zmanjkalo. Pa smo se še vseeno imeli lepo!


Tudi nekaj daljših sprehodov po snegu in sankarije je bilo, risali smo po snegu, preganjali krte in skakali po snežnih lužah. Kot omenjam že v nekaj objavah, letošnjo zimsko sezono preizkušamo  Superfit škorenjce v sodelovanju s salonom obutve Obuta Noga. Preizkušamo, kako se obnesejo v različnih razmerah in tokrat smo jih končno lahko preizkusili v snežnih in malo tudi že plundrastih razmerah. Izkazale so se za odlično obutev, ki res ne zataji. Prepričana sem bila, da prav gotovo ne bodo zdržale suhe ob divjem hčerkinem skakanju po lužah, ampak sem se zmotila, saj je bila notranjost doma, ko sem pogledala, nedotaknjena.
Varno plezanje kljub kombinezonu z obutimi Superfitkami - zaradi prileganja nogi, dobre ježkaste zapore in lahkotnosti čevlja, otroka pri gibanju prav nič ne ovira zimski škorenj. Otroško igrišče je zanimivo tudi v času, ko je sneg in mraz. :)Hitro pojdimo ven in izkoristimo še morda zadnje letošnje snežne zaplate in uživajmo v zimskih radostih :)


_________________________________________________________________________________

Ta objava je nastala v sodelovanju s Salonom obutve Obuta noga.

V Salonu obutve Obuta noga v Ljubljani se najde velika izbira kvalitetne obutve za malčke in odrasle, prav tako pa imajo v ponudbi tudi krasne in kvalitetne športno-elegantne torbe, vsekakor se jih splača obiskati, pa tudi zaposleni so zelo prijazni  :)

Morda ti bo všeč še

0 comments

Smo tudi na Facebooku :)