Polnočni Superfit sprehod z lučkami

December 10, 2015

Že dalj časa sem imela v mislih nakup novih zimskih čevljev za našo malčico, ampak se nekako nisem spravila k temu, saj sem zadnje čase polno zaposlena z našim najmlajšim članom, ki je že zelo mobilen in ga je vsepovsod polno, hkrati pa nima živcev biti dolgo časa v vozičku, zato tudi nismo veliko hodili po trgovinah. Kot nalašč je na blog Hiška Drobižka naletela simpatična ekipa Salona obutve Obuta Noga, me kontaktirala in hčerkici priskrbela čisto nove Superfit Husky zimske čevlje, ki so se izkazali za čisti zadetek v polno, saj je, odkar jih ima, takoj pozabila na njene stare zimske škornje in Superfitke izbere vsakič, ko gremo ven.


Pravzaprav smo tudi sicer zvesti uporabniki Superfit čevljev in copat, saj imamo v škatli premajhnih čevljev kar lepo četico primerkov tega proizvajalca in razočaral nas ni še niti en model. Gre za zelo stabilne, udobne, tople in vsestransko nosljive nepremočljive čevlje, ki so tudi zelo prijetnega videza, hkrati pa si jih otrok z lahkoto obuje sam, saj to vsekakor niso eni tistih čevljev, kjer stopalo nikakor ne gre v čevelj ali kjer bi bil katerikoli del čevlja vprašljive kvalitete. Z njimi smo se odpravili na zelo pozni nočni sprehod in ogled lučk. 


S seboj smo imeli doma narejeno stekleno lanternico, ki se je žal razbila v istem trenutku, ko smo hoteli prižgati svečko. Tako smo se morali zadovoljiti samo s čajno svečko.


Čeveljci Superfit so se obnesli odlično.  :)
Hčerkici je še posebej všeč punčkasta barva in to, da v njih lahko brez težav teče in skače, kar pri prejšnjih škornjih ni mogla dovolj dobro, saj so bili preveč mehki in debeli. 


Ogledovali smo si lučke 


in malce zaplesali po hladnih ulicah, malo zato, da smo si malo pognali kri po žilah in malo zato, ker hčerkica zadnje čase zelo rada pleše :)


Nato smo se obrnili in odšli v posteljo.  :)


V Salonu obutve Obuta noga v Ljubljani se najde velika izbira kvalitetne obutve za malčke in odrasle, prav tako pa imajo v ponudbi tudi krasne in kvalitetne športno-elegantne torbe, vsekakor se jih splača obiskati, pa tudi zaposleni so zelo prijazni  :)

Morda ti bo všeč še

0 comments

Smo tudi na Facebooku :)